myRM, de community van Raspberry Maxx

In 2014 bestond Raspberry Maxx 10 jaar. Een mijlpaal. We kijken terug op veel moois, veel enthousiasme en prachtige resultaten, maar we zijn nog lang niet klaar. We zitten nog vol met leuke en spannende ideeën. En die gaan we realiseren. Samen met jou!

Gratis lid

Juist omdat veel bezoekers en deelnemers aan Raspberry Maxx regelmatig terugkomen, hebben we besloten om onze fans en volgers nog meer te betrekken bij Raspberry Maxx. Daarom hebben we myRM, de community van Raspberry Maxx in het leven geroepen.
Je kunt altijd gratis lid worden van myRM, de community van Raspberry Maxx.
Voor een deelname hoef je niets terug te doen.
Als je deelneemt aan een van de Raspberry Maxx evenementen of activiteiten of als je een Raspberry Maxx product koopt wordt je overigens automatisch lid van myRM.
Lid worden van myRM is leuk en levert je ook een aantal voordelen op: Je wordt op de hoogte gehouden van onze ontwikkelingen via een periodieke nieuwsbrief, je kunt makkelijker met andere myRM-deelnemers in contact komen, je kunt via de Wall of Fame jouw gedachtes over Raspberry Maxx met de hele wereld delen en je geniet van al onze andere voordelen.

Aanmelden voor evenementen

Ben je ingelogd, dan kun je via de link 'myRM profiel' in het menu boven aan elke pagina direct naar je gegevens navigeren. Daar kun je alle actuele evenementen en activiteiten bekijken en kun je je hiervoor aanmelden.
Daarnaast kun je op deze pagina vrienden uitnodigen, je persoonlijke gegevens wijzigen en een bericht op onze Raspberry Maxx Wall of Fame achterlaten.

Volg ons ook via...

"MyRM, de community van Raspberry Maxx"