Raspberry Maxx frambozendagen 2017

Ook dit jaar organiseren we weer gezellige activiteiten op onze frambozenkwekerij: Het frambozenontbijt een geheel verzorgd dagje Raspberry Maxx vanuit de randstad of nieuw dit jaar is de kunstzinnige buitenpicknick. Ook organiseren we 4 edities van de Peel Proef Toer. Je bent weer welkom voor een WOW-deal en Social deal en we gaan ons frambozenpad audio-visueel maken.

Programma 2017

Deze zomer doen we mee met de biologische open dagen die landelijk gehouden worden in het weekend van 17 en 18 juni. Bij ons kunt u dit weekend ook een kijkje nemen op onze frambozenkwekerij, frambozenwinkel en genieten op het frambozenterras. Voor zondag 18 juni organiseren we weer ons frambozenontbijt tussen de frambozenstruiken. Erg gezellig met zijn allen tussen de frambozenstruiken genieten van allerlei ochtendgeluiden en allerlei lekkers met frambozen. We hopen dat dan de eerste verse frambozen van het seizoen er weer zijn. Dit zal liggen aan hoe het voorjaar zich ontwikkeld.
Op zondag 6 augustus houden we dit jaar een kunstzinnige buitenpicknick, een geheel nieuw evenement wat je niet mag missen.
Zondag 24 september sluiten we het seizoen passend af met een herfst open dag, altijd erg gezellig met allerlei bijpassende activiteiten. Op deze dag rijdt ook de shuttle voor de Peel Proef Toer.
Onze zomerse frambozendagen zijn gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud! Voor sommige activiteiten moet je je vooraf opgeven. Je wordt dan automatisch gratis lid van myRM, de community van Raspberry Maxx. Opgeven kan al hieronder door te klikken op de betreffende activiteit. Mocht je het opgeven voor myRM te lastig vinden kun je je ook opgeven gewoon via een mailtje naar info@raspberry-maxx.nl

Buiten-kunst-zinnig

Kunstzinnige buitenpicknick

Op zondag 6 augustus zal alles in het teken staan van Kunst. Kunst-zinnig, Buiten-zinnig, Buiten-kunst. In welke vorm dan ook. We gaan door het hele veld kunstzinnige plaatsen inrichten waar gegeten kan worden. Natuurlijk zal het gerecht steeds aangepast worden aan het thema. Het belooft een prachtig nieuw evenement te worden bij ons tussen de frambozenstruiken. We zijn nog volop bezig met voorbereidingen en ideeën uitwerken. Eigenlijk moet je je gewoon opgeven en je laten verrassen! De prijs is inclusief verrassende drankjes. We hopen natuurlijk op prachtig weer maar bij minder weer proberen we toch dat alles door kan gaan. Als het echt te slecht is dan krijg je bericht dat het niet doorgaat. U kunt dan kiezen voor een tegoedbon voor een volgende keer of uw geld terug! De kosten voor deelname bedragen: Euro 9,95 per picknick tasje Opgeven kan t/m dinsdag 1 augustus 2017

Datum: 6 augustus 2017
Prijs volwassen: EUR 9.95 per persoon
Prijs kinderen 4 tot 12 jaar: EUR 9.95 per kind

Deelnemen? Selecteer met z'n hoevelen je deelneemt en bevestig je deelname.
Aantal kinderen
Aantal volwassenen

Herfst in huis

Open dag in herfstsfeer

Op zondag 24 september staat de zon alweer wat lager aan de horizon, maar kun je nog heerlijk genieten van het buiten zijn op onze kwekerij en zorgen we voor een gezellige open dag en hebben we onder het thema "herfst in huis" diverse activiteiten voor je op het programma staan. Er staan diverse kramen met herfstartikelen zoals paddenstoelen. Op deze dag kun je ook meerijden met de Peel shuttle en zo op een ontspannen manier andere bedrijven in Meijel bezoeken. Je mag je hieronder aanmelden maar het hoeft niet.

Datum: 24 september 2017

Peel proef toer

Herfst peel proef toer

Op zondag 24 september rijdt de peel shuttle voor de 2e keer dit jaar langs de deelnemende bedrijven en als een van de initiatiefnemers van dit evenement is Raspberry Maxx natuurlijk ook weer van de partij. Deze zondag is ook "Herfst in huis" bij Raspberry Maxx.

Datum: 24 september 2017

Sinterklaas peel proef toer

Op zondag 26 november is de intocht van Sinterklaas in Meijel en natuurlijk zorgt de Peel shuttle dan ook weer dat de accu's geladen zijn. De aftrap van deze Peel Proef Toer is met een Pietendans bij de Peelfontein en natuurlijk kun je zwaaien als de goedheilig man voorbijkomt in zijn rijtuig.

Datum: 26 november 2017

Kerst peel proef toer

Op vrijdagavond als alle kerstlampjes branden en het winters weer is wordt de laatste editie van de Peel Proef Toer voor 2017 gehouden. Natuurlijk met de kerstman in de arrenslee en kerstvrouwen op de Peel shuttle. Leuke activiteiten voor de kinderen en lekkere frambozenverrassingen voor de ouders.

Datum: 15 december 2017

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Raspberry Maxx frambozendagen 2017"