Raspberry Maxx frambozendagen 2018

Ook dit jaar organiseren we weer gezellige activiteiten op onze frambozenkwekerij: Het frambozenontbijt of een heerlijke buitenpicknick. Onze WOW-deal met het lunchplateau is alweer uitverkocht, maar wegens succes mag deze luxe lunch ook gereserveerd worden zonder de deal voor 14,95 euro per persoon. Datums voor de events als ontbijt en picknick vind je hieronder.

Frambozenontbijt

Frambozenontbijt 2018 is helemaal volgeboekt

Op zondag 15 juli organiseren weer ons beroemde jaarlijks terug kerend frambozenontbijt. Heerlijk uitgebreid ontbijten tussen de frambozen struiken. Samen aan een lange tafel met nog de geluiden van de ochtend. We beginnen om 10.30 uur en vragen iedereen om 10.15 uur aanwezig te zijn. Voor deze activiteit dien je je op te geven. Na betaling is uw opgave definitief. Mocht het minder weer zijn hebben we een mooie serre die uitkijkt over de frambozen waar we dan de tafels dekken. (het is nog nooit nodig geweest maar je weet nooit) We willen maximaal 40 personen dus geef je snel op want vol = vol. Het is helemaal vol geboekt en we kunnen geen opgaves meer aannemen. Op 19 augustus is nog de picknick wat ook erg leuk is.

Datum: 15 juli 2018
Prijs volwassen: EUR 24.95 per persoon
Prijs kinderen 4 tot 12 jaar: EUR 13.95 per kind

Picknicken tussen de frambozen

Picknicken tussen de frambozen

De vakantie is tot een einde gekomen, maar de gezelligheid nog niet. Nog even simplistisch, maar Maxx-stijl genieten van lunchen in de buitenlucht. Haal een goed gevuld lunchtasje op met een kleedje en zoek je plekje tussen de frambozenstruiken (er staan ook een paar tafeltjes verdekt opgesteld). Op deze zondag 19 augustus hebben we op onze kwekerij in Meijel voor wie wil een - naar Rasperry Maxx's standaard - gevuld tasje met eten & drinken per persoon om met je tenen in het gras te genieten van onze habitat tussen de frambozen. Reserveer even, dan zorgen wij dat er voldoende tasjes klaarstaan voor jullie. Weet je het nog niet zeker? Op de bonnefooi langskomen kan ook, we maken een paar extra picknicktasjes. Hopelijk tot de 19e :)

Datum: 19 augustus 2018
Prijs volwassen: EUR 10.00 per persoon
Prijs kinderen 4 tot 12 jaar: EUR 10.00 per kind

Deelnemen? Selecteer met z'n hoevelen je deelneemt en bevestig je deelname.
Aantal kinderen
Aantal volwassenen

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Raspberry Maxx frambozendagen 2018"