Kerstpakketten en relatiegeschenken 2017

Voor uw relaties kunt u met RM-frambozenproducten een mooie, warme en vruchtbare verbintenis benadrukken voor het komende jaar

December. Een maand waarin je gezellig samen de keuken in gaat en elkaar cadeautjes geeft. Ook dit jaar maken we weer onze originele Raspberry Maxx frambozenkerstpakketten en relatiegeschenken voor u. De pakketten zijn niet alleen mooi en leuk maar ook nog eens gezond voor de mensen om wie u geeft. Met de pakketten drukt u op bijzondere wijze uw waardering uit voor uw personeel. Voor uw relaties kunt u met RM-frambozenproducten een mooie, warme en vruchtbare verbintenis benadrukken voor het komende jaar.
Met een Raspberry Maxx pakket geeft u een uniek cadeau. Elk RM-product bevat zoveel mogelijk framboos, wordt biologisch en met liefde en passie gemaakt.
Op ambachtelijk wijze worden de frambozen verwerkt tot de bekende Raspberry-Maxx producten op onze kwekerij in Meijel. Dit jaar hebben we in onze winkel diverse mooie bruikbare pakketten samengesteld. Naast RM producten zit er in elk pakket ook een Koziol product. Wilt u liever zelf iets samen stellen of voor een ander budget, we helpen u graag. Voor meer informatie en/of bestellingen mail of bel ons gerust. Bestellingen worden vanaf 10 pakketten gratis op één adres bezorgd.

"Kerstpakketten en relatiegeschenken"