Over Raspberry Maxx

Van het fameuze frambozenontbijt tot de friszoete frambozentaartjes die op de Nieuwmark, Noordermarkt en Zuidermarkt in Amsterdam gretig aftrek hebben gevonden.
Raspberry Maxx bestond in 2014 al 10 jaar.
Een frambozenkwekerij met een missie.

Frambozen met een verhaal

Het was 2004 toen Carlo Peters en Henny van Bergeijk de aftrap gaven aan de frambozenfarm Raspberry Maxx.
Wat begon met een kwekerij die frambozen kweekte, veranderde al snel in een bedrijf dat van alles met frambozen maakte. Maar daar bleef het niet bij.
Raspberry Maxx staat al een decennium lang voor dromen waarmaken. Dromen van een wereld waarin mensen de natuur als inspiratiebron opzoeken en als middel om samen mooie dingen tot stand te brengen.
Raspberry Maxx is het niveau van de kwekerij in Nederland al lang ontgroeid. Inmiddels kent het merk meer dan 3000 trouwe fans. De events van Raspberry Maxx trekken jaarlijks een tal van bezoekers. Omdat de vraag naar de bijzonder lekkere frambozen van Raspberry Maxx gestaag groeide, werd in 2007 besloten direct aan consumenten te gaan verkopen via markten en winkel aan huis. Dat betekent een kortere keten met nog versere frambozen. Een uitbreiding van het assortiment met allerlei frambozenproducten, markten, open dagen, frambozen wedstrijden en een van de eerste crowdfundingcampagnes van Nederland volgden.

Gelegen in de Peel

De biologische frambozenfarm Raspberry Maxx is gelegen in het Peeldorp Meijel in de gemeente Peel en Maas. Grofweg gezegd ligt het tussen Venlo en Eindhoven.

Wij telen verse frambozen en hebben een lijn overheerlijke frambozenproducten. Voor alles met frambozen kun je bij ons terecht. Frambozenfans kunnen in het seizoen met ons mee kijken, praten, genieten en proeven op onze frambozenfarm.

Carlo Peters en Henny van Bergeijk

Volg ons ook via...

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Over Raspberry Maxx"