Tjonge wat een water krijgen die frambozenplanten dit jaar op hun dak!

7augustus
2016
7
2037
2

Frambozentijd en geen frambozen!!

Heerlijk genieten van alles met frambozen op ons frambozenterras of iets lekkers mee nemen naar huis dat kan wel! Er is veel water gevallen in de maand juni en sommige stukken van ons veld hebben helemaal onder water gestaan. Bijna 70 % van de zomerframbozen is uitgevallen doordat ze te lang in de natte grond hebben gestaan. We hopen op nog een fijne oogst in onze herfstframbozen maar voor nu is het even op. We hebben zeker nog wat bij elkaar gescharreld voor op de taart of bij een heerlijke salade. Dus kom gerust langs.
Wij gaan weer ons best doen om alles draaiende te houden en maken plannen om dit in de toekomst te voorkomen. Want het zal niet de laatste bui zijn! groetjes Henny
← Bekijk alle artikelen
Bekijk reacties

Wat vind jij ervan?

Deel jouw reactie met Raspberry Maxx

Je naam
Je e-mail adres
Je reactie


Verzend

REACTIES

Henny | 01 geleden

Jammer Rini dat je voor niets bent gereden. We hadden ze graag wel op voorraad gehad. Op dat moment zijn ze gewoon op geweest wat dit jaar helaas vaker het geval is door heel veel uitval van de planten. Toch bedankt voor je bezoek!

Rini wassen | 01 geleden

Vandaag 24 juli vanuit Brunssum speciaal naar meijel gekomen om jullie Frambozen te kopen. Wordt ons verteld dat er geen frambozen zijn! Waren behoorlijk teleurgesteld kan ik jullie vertellen. Nu nog meer omdat ik zonet lees dat ze weer te verkrijgen zijn. Mis ik iets?


Wee

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Frambozentijd en geen frambozen!!"

Gratis aanmelden voor myRM en de nieuwsbrief ontvangen?
Mijn voornaam:
Mijn e-mailadres:
Gratis aanmelden
x