Red onze frambozenplantjes

15december
2016
2
2098
1

Raspberry Maxx Crowdfunding

Draag jij ons een warm hart toe en wil jij blijven genieten van onze heerlijke frambozen in 2017 dan kun je ons helpen! Nee, geen crowdfunding om een winkel te openen of een pand te verbouwen maar letterlijk om de basis van ons bedrijf veilig te stellen, nieuwe frambozenplanten aanschaffen.
Onze nieuwe website voor onze crowdfunding is klaar. Ga naar www.raspberrymaxx-crowdfunding.nl
Door de aanhoudende regen en felle buien in juni hebben onze frambozenplanten te lang met de voeten in het water gestaan waardoor ze uiteindelijk voor 70 % zijn uitgevallen. Enorme schade voor ons bedrijf, je bent je oogst kwijt maar je moet ook weer nieuwe planten aanschaffen. Dat zijn er toch weer een 15000 om één stuk opnieuw in te richten. Dit gaan we natuurlijk doen op een manier dat dit niet nog eens kan gebeuren! Al onze ervaring van afgelopen 10 jaar biologisch telen kunnen we erin stoppen. Dus het geeft ook weer hoop!
← Bekijk alle artikelen
Bekijk reacties

Wat vind jij ervan?

Deel jouw reactie met Raspberry Maxx

Je naam
Je e-mail adres
Je reactie


Verzend

REACTIES

Ado | 01 geleden

Geachte,

las jullie bericht. op de pagina www.raspberry-maxx.nl/pluk-de-dag-item/?id=31&ln=nl zit in de link naar de crowdfundingsite geen url geplakt. klanten kunnen dus niet direct doorklikken, hetgeen waarschijnlijk wel de bedoeling is.
veel succes met de actie!

hartelijke groeten Ado

Klik hier om naar de Raspberry Maxx Crowdfunding site te gaan.

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Raspberry Maxx Crowdfunding "

Gratis aanmelden voor myRM en de nieuwsbrief ontvangen?
Mijn voornaam:
Mijn e-mailadres:
Gratis aanmelden
x