Wat zijn we blij met onze nieuwe ruimtes op onze kwekerij!

14augustus
2014
3
2134

Onze nieuwe winkel

Het klussen van afgelopen winter heeft gezorgd voor een werkbare ruimte waar we elkaar niet in de weg lopen. Ook kunnen onze bezoekers nu ook binnen zitten en genieten van alles met frambozen. Je kijkt dat mooi uit over de frambozenstruiken. In de nieuwe winkel presenteren we ook onze biologische geteelde groenten uit onze eigen moestuin en het loopt echt heel goed. Leuk dat onze klanten ook hun groente bij ons meenemen. We hebben nog niet alles en soms is het gewoon maar we doen ons best en leren elke dag bij. Ook de bloemenpracht is echt supermooi om te zien. De eerste boeketten zijn al geplukt door onze bezoekers. Dit willen we graag uitbreiden volgend jaar.
Ook hebben we op woensdagmiddag van 13.30 tot 16 uur het inloopcafé Meijel. Een rustpunt in de natuur, met een vleugje nostalgie! De deuren staan open voor een moment van rust, een luisterend oor, een goed gesprek, onder het genot van een kopje koffie of thee en ambachtelijk gebak.
Maandelijks zijn er thema's die besproken worden en nodigen wij burgers en ondernemers uit te komen vertellen over wat hen bezig houdt. Voorbeelden van thema's zijn hobby's, opvoeding, passies, voeding, natuur e.d. Daarnaast is er ruimte voor creativiteit.
Het inloopcafé is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Er zijn geen doelgroepen, iedereen is welkom!

← Bekijk alle artikelen

Wat vind jij ervan?

Deel jouw reactie met Raspberry Maxx

Je naam
Je e-mail adres
Je reactie


Verzend

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Onze nieuwe winkel "

Gratis aanmelden voor myRM en de nieuwsbrief ontvangen?
Mijn voornaam:
Mijn e-mailadres:
Gratis aanmelden
x