In januari en februari hebben we elke vrije minuut die we konden pakken gebruikt om uit te rusten voor het nieuwe seizoen weer begint.

22februari
2015
1
2164

Het seizoen gaat weer beginnen

Het buitenwerk ligt in januari en februari vaak stil, maar op elke droge dag die er was is er toch al flink wat werk verzet als voorbereiding naar het nieuwe seizoen. Het jam, saus en andere producten maken gaat altijd door en ook het taartjes en koeken bakken komt elke week terug. Dit vooral omdat we zomer en winter op 3 biologische zaterdagmarkten staan in Amsterdam.
Het wordt een druk voorjaar, met aanplant van een aantal nieuwe frambozen rassen en de aanleg van de bloemen en groenten tuin. Ook hebben we al de nieuwe datums voor onze thema open dagen hier op de kwekerij, met natuurlijk ons beroemd frambozenontbijt, taartenwedstrijd en weer terug van weg geweest de picknick tussen de frambozen. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een excursie over de kwekerij met lunch of high tea, vraag het ons gerust.
← Bekijk alle artikelen

Wat vind jij ervan?

Deel jouw reactie met Raspberry Maxx

Je naam
Je e-mail adres
Je reactie


Verzend

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Het seizoen gaat weer beginnen"

Gratis aanmelden voor myRM en de nieuwsbrief ontvangen?
Mijn voornaam:
Mijn e-mailadres:
Gratis aanmelden
x