Even bijkomen en nieuwe plannen maken!

12november
2015
2
2265

Herfst en wintertijd bij raspberry maxx

Wat een seizoen zeg, het duurt en duurt maar voort. Nog steeds plukken we frambozen, niet veel maar toch nog steeds voor de markt en voor thuis in de winkel. Maar er komt een einde aan, ondanks het nog steeds warme weer. Gisteren was het de 11 van de 11 en kan me herinneren dat we jaren terug met temperaturen onder nul op het Onze lieve vrouwenplein in Maastricht de opening van het vastelaovondseizoen vierden. Vandaag zijn we thuis, heb net bij een boer in Asten biologische eitjes gehaald voor ons frambozengebak en we pakken een beetje rust, door een uurtje later te beginnen ochtends en een uurtje eerder op te houden aan het einde van de middag.
Ik ben zo opgevoed dat de nieuwsbrief maken geen werk is, met de handen uit de mouwen dat is pas werken. Toch schieten deze "kantoor" klussen er vaak bij in, terwijl het heel belangrijk is om jullie op de hoogte te houden. Dus probeer ik de komende tijd wat meer tijd te maken voor deze en andere klussen zodat we Raspberry Maxx nog beter op de kaart kunnen zetten. Het promoten heeft een tijd op een laag pitje gestaan omdat we alle tijd en geld nodig hadden om te overleven. De jaren in omschakeling naar bio, eigenlijk tot en met 2011 hebben er flink ingehakt. Toch zijn we er nog steeds, doen we nog steeds waar we voor staan en hebben we in deze tijd heel veel nieuwe en leuke mensen ontmoet.

Heel fijn dat er zoveel lieve mensen ons een warm hart toedragen!

Beetje bij beetje gaat het nu elk jaar een beetje beter. Al met al heeft het er wel voor gezorgd dat er behoorlijk wat achterstallig onderhoud is hier op het bedrijf. Dat willen we graag komend jaar beetje bij beetje aanpakken. Zelf zou ik het heel fijn vinden als we Raspberry Maxx kunnen delen met onze klanten, dat we samen nieuwe ideeën, nieuwe plannen kunnen bedenken en klusjes zouden kunnen doen. We hebben hier gewoon soms hulp nodig. Zou graag in contact willen komen met klanten die ons zouden kunnen helpen, in welke vorm dan ook. Met ideeën, klusjes doen, nadenken over nieuwe plannen, bouwen van een "nieuwe" keuken en financiering hiervan of buiten mee ons land weer mooi maken.
Had laatst een klant die zei "Jullie werken zo hard voor ons, het word tijd dat wij iets terug doen" of "Henny je moet leren ontvangen". Van deze zinnen word ik altijd verlegen en weet hier niet zo goed mee om te gaan. Toch vertel ik het nu aan jullie en hoop dat ik bevestigd word in mijn gevoel dat nu de tijd rijp is om hulp te vragen. Mail me gerust met vragen hierover. henny@raspberry-maxx.nl
Verder kunnen jullie ons vinden elke zaterdag op de markten in Amsterdam, dit gaat gewoon door in de winter. Ook is de winkel bij de kwekerij nog open van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00. We hopen u snel een keer te zien! Groetjes Henny
← Bekijk alle artikelen

Wat vind jij ervan?

Deel jouw reactie met Raspberry Maxx

Je naam
Je e-mail adres
Je reactie


Verzend

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Herfst en wintertijd bij raspberry maxx"

Gratis aanmelden voor myRM en de nieuwsbrief ontvangen?
Mijn voornaam:
Mijn e-mailadres:
Gratis aanmelden
x