Herfst en wintertijd bij raspberry maxx
Wat een seizoen zeg, het duurt en duurt maar voort. Nog steeds plukken we frambozen, niet veel maar toch nog steeds voor de markt en voor thuis in de winkel. Maar er komt een einde aan, ondanks het nog steeds warme weer. Gisteren was het de 11 van de 11 en kan me herinneren dat we jaren terug met temperaturen onder nul op het Onze lieve vrouwenplein in Maastricht de opening van het vastelaovondseizoen vierden. Vandaag zijn we thuis, heb net bij een boer in Asten biologische eitjes gehaald voor ons frambozengebak en we pakken een beetje rust, door een uurtje later te beginnen ochtends en een uurtje eerder op te houden aan het einde van de middag.
Ik ben zo opgevoed dat de nieuwsbrief maken geen werk is, met de handen uit de mouwen dat is pas werken. Toch schieten deze "kantoor" klussen er vaak bij in, terwijl het heel belangrijk is om jullie op de hoogte te houden. Dus probeer ik de komende tijd wat meer tijd te maken voor deze en andere klussen zodat we Raspberry Maxx nog beter op de kaart kunnen zetten. Het promoten heeft een tijd op een laag pitje gestaan omdat we alle tijd en geld nodig hadden om te overleven. De jaren in omschakeling naar bio, eigenlijk tot en met 2011 hebben er flink ingehakt. Toch zijn we er nog steeds, doen we nog steeds waar we voor staan en hebben we in deze tijd heel veel nieuwe en leuke mensen ontmoet.