RM doorzetten in het klein is fijn!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van- en bij Raspberry Maxx

Ik begin er aan te wennen dat ik niet meer op zaterdag naar de markt ga. Ik moet zeggen het viel niet mee, ik mis het nog steeds en denk vaak op zaterdag, nu deed ik dit of nu kwam altijd die klant voor dat praatje. Voor mij was de markt echt mijn sociale contact, thuis was het immers vaak werken, eten, slapen. Dus mijn klantjes (ik stond op de Nieuwmarkt) zijn nog vaak in mijn gedachten. Maar ook Carlo (stond op de Noordermarkt) mist het contact met de markt en de collega boeren. En dan stonden we nog op de Zuidermrkt waar afwisselend Monique of Suzanne de klanten hielpen. Monique en Suzanne komen uit Amsterdam dus die zullen heus nog wel eens hun boodschappen doen op de Zuidermrkt en jullie groeten. Maar ook van klanten van Zuidermrkt kwamen mails en berichtjes op social media dat ze onze taart en producten miste. En waar we nu bleven. !!
Wie had kunnen voorspellen dat er een vervelend virus aan zat te komen, niemand, en mede daardoor denk ik dat wij op tijd de goede beslissing hebben gemaakt. Het lijkt wel geregisseerd. Moet er nu niet aan denken dat ik alle ballen in de lucht had moeten houden. Al ons personeel heeft allemaal hun draai wel weer gevonden elders of zit nu zoals vele thuis ivm Corona. Ik hoop ook dat jullie allemaal gezond zijn en blijven. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.
Carlo heeft sinds half maart een fulltime baan gevonden in de biologische aardbeien hier bij een bedrijf genaamd BioBrothers vlak in de buurt. Hij vind het prachtig en is heel blij dat hij gewoon kan werken in de buitenlucht en regelmaat heeft. Onze fijne plek willen we graag behouden en hoe dit gaat lopen is nog best onzeker maar nu met deze crisis zal dit ook allemaal geen vaart nemen. Hierdoor begint het bij mij natuurlijk ook weer te kriebelen. Het maken van producten, het bakken van taart en koek en de winkel met terras thuis bij de boerderij liep als een trein dus waarom zou ik dat niet oppakken en kijken wat er mogelijk is. Zo ben ik weer begonnen met het maken van jams, sauzen en het bakken van taart en koek. Ik ben er heel happy mee, lekker in de keuken bezig te zijn. Heb de inkopen weer gedaan bij de bio groothandels en ben gewoon weer begonnen. Heb de webshop weer gevuld en er kan besteld worden. Ik hoop dat het weer gaat lopen en dat jullie gaan bestellen in de webshop. Ik kan helaas niet meer naar de markt komen. Dit zit er niet in. Ook heb ik gekeken naar de optie om een winkel in Amsterdam te openen, allemaal heel leuk en het lijkt me super maar het is gewoon te duur en te risicovol. We moeten ook nog wonen en dat bij elkaar is toch teveel risico. Ik sluit het niet uit als er wat op mijn pad komt maar voor nu even niet. Ook ga ik vanaf mei weer op vrijdag en zaterdag hier thuis op de boerderij open met de winkel, en kan er dus ook verse taart en koeken en alle andere producten geshopt worden en vanaf vrijdag 5 juni kan ik ook weer koffie met taart en lunch en proeverijen serveren.

Aanmelden voor evenementen

Ben je ingelogd, dan kun je via de link 'myRM profiel' in het menu boven aan elke pagina direct naar je gegevens navigeren. Daar kun je alle actuele evenementen en activiteiten bekijken en kun je je hiervoor aanmelden.
Daarnaast kun je op deze pagina vrienden uitnodigen, je persoonlijke gegevens wijzigen en een bericht op onze Raspberry Maxx Wall of Fame achterlaten.

Raspberry Maxx & AVG

Sinds eind mei 2018 is de Europese privacy-wet ( AVG ) van kracht.
Natuurlijk respecteren wij je privacy en informeren je graag hoe wij met je persoonlijke gegevens omgaan. Voor meer info mail info@raspberry-maxx.nl

Volg ons ook via...

"Frambozen nieuws van Raspberry Maxx"