Over Raspberry Maxx

Van het fameuze frambozenontbijt tot de friszoete frambozentaartjes die op de Nieuwmark, Noordermarkt en Zuidermarkt in Amsterdam gretig aftrek hebben gevonden.
Raspberry Maxx bestaat in 2024 al 20 jaar.

Chalet Raspberry Maxx op Bungalowpark Stille Wille

Als u het park oprijd/ fietst of wandelt bent u gast, bewoner, recreant of een bezoeker van bungalowpark Stille Wille. U bent in chalet Raspberry Maxx ook welkom als u niet op het park verblijft. Wel is het dan van belang dat u dagrecreant bent. Hoe werkt de dagrecreatie op bungalowpark Stille Wille:
U bent welkom om te recreëren op het park. Om toegang te krijgen,
vragen wij u zich aan te melden als dagrecreant.
Dit kunt u doen door de dagpas te downloaden.
Dit kan via de website www.bungalowparkstillewille.nl/dagrecreatie.
Hier vind u een knop om de pas te downloaden. Als dit niet lukt, kunt u ook een dagpas ophalen bij de receptie van het park.
Als de receptie gesloten is, kunt u de dagpas verkrijgen bij ons in de horeca/parkwinkel, tijdens onze openingstijden.
Chalet Raspberry Maxx ligt gelijk na de bocht in het begin van het park. We zijn open van donderdag t/m zondag van 9.30 tot 17 uur voor ontbijten, lunchen, koffie/thee met taart of een kleine boodschap in de parkwinkel. In de parkwinkel kun je terecht voor de dagelijkse dingen, zoals biologische groente en fruit, brood, eitje, boter, melk, jam etc. Ook hebben we heerlijke taartjes, koeken, quiche, soep, salades voor thuis of in je boshuisje. Verder kun je een ontbijtje bestellen to go of gewoon bij ons in het chalet komen ontbijten. Reserveren vinden we heeeeel fijn omdat we niet zo groot zijn maar is niet noodzakelijk.

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Raspberry Maxx in 2024"