Over Raspberry Maxx

Van het fameuze frambozenontbijt tot de friszoete frambozentaartjes die op de Nieuwmark, Noordermarkt en Zuidermarkt in Amsterdam gretig aftrek hebben gevonden.
Raspberry Maxx bestond in 2019 al 15 jaar.
Een bedrijf met een missie.

Chalet Raspberry Maxx op Bungalowpark Stille Wille

Als u het park oprijd/ fietst of wandelt bent u gast, bewoner, recreant of een bezoeker van bungalowpark Stille Wille. U bent dus ook welkom in chalet Raspberry Maxx wat gelijk na de bocht in het begin van het park ligt. We zijn open van donderdag t/m zondag van 9.30 tot 17 uur voor winkelen, ontbijten, lunchen of een lekker koffie/thee met een home made taartje.
In het winkeltje kun je terecht voor dagelijkse dingen, zoals biologische groente en fruit, brood, boter, melk, jam etc. Ook hebben we heerlijke taartjes, koeken, quiche, soep, salades voor thuis of in je bungalow. Verder kun je een ontbijtje bestellen to go of gewoon bij ons in het chalet komen ontbijten. Reserveren vinden we heeeeel fijn omdat we niet zo groot zijn maar is niet noodzakelijk.

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Raspberry Maxx in 2023"