Nieuwsbrief Oktober 2020

14oktober
2020

Nieuwe kansen!

Het is al weer een hele poos geleden dat ik iets van me liet horen via deze nieuwsbrief. Geen nieuws is goed nieuws zullen we maar zeggen. En misschien denk je "hé die zijn toch gestopt". Vanaf mei heb ik hier thuis bij wat onze kwekerij was, de winkel weer open op vrijdag en zaterdag. Ook heb ik heel de zomer vanaf juni op deze dagen het terras open gehad en heerlijk koffietjes met taart en lunches en proeverijen verzorgd. De tijd is voorbij gevlogen. En nu is het herfst en al oktober en is het al bijna een jaar geleden dat we de beslissing namen te stoppen met Raspberry Maxx.
Ik ben blij dat ik in het klein de producten, bakkerij en horeca heb doorgezet en Carlo is nog steeds blij met zijn baan in de biologische aardbeien. Dus wat nu, het is toch bijna 5 hectare grond die als er niet geteeld word niet is bij te houden. Dus dat betekend dat ik een ander plekje ga zoeken voor mijn kleinere maar fijne activiteiten van Raspberry Maxx. Hoe en wat vertel ik verder hieronder.Klik hier voor het lezen van de hele nieuwsbrief!
← Bekijk alle artikelen

Wat vind jij ervan?

Deel jouw reactie met Raspberry Maxx

Je naam
Je e-mail adres
Je reactie


Verzend

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Nieuwe kansen!"

Gratis aanmelden voor myRM en de nieuwsbrief ontvangen?
Mijn voornaam:
Mijn e-mailadres:
Gratis aanmelden
x