Frambozen nieuws

Raspberry Maxx bestaat alweer meer dan 17 jaar. We kijken terug op veel moois, veel enthousiasme en prachtige resultaten. Lieve klanten en heel veel bakjes lekkere frambozen verder.

Raspberry Maxx in het klein zonder frambozenteelt

Vanaf 2020 hebben we geen eigen teelt meer van frambozen. Carlo werkt nu fulltime in de biologische aardbeien en heeft het heerlijk naar zijn zin. Regelmaat, collega's, buitenlucht en handjes in de grond. Beste medicijn.
Wel besloot ik (Henny) door te gaan met Raspberry Maxx maar dan in het klein, zoals we ooit begonnen. Dit is heel goed bevallen.
Onze locatie is verkocht en we verhuizen per 1 oktober 2021 naar een nieuwe kleinere plek waar ik Raspberry Maxx in het klein kan voort zetten. Leuk voor mij en voor jullie ;-)) Deze zomer kun je dus nog terecht op ons eigen plekje steenoven 28 in Meijel voor producten, taartjes en een lekker koffietje op het terras.

En wat gaan wij dan doen?

We verhuizen met Raspberry Maxx ongeveer 500 meter naar het dorp Meijel toe, naar Kampeerbos de Simonshoek. We gaan bij het kampeerbos de Simonshoek onze winkel en terras onder brengen. Zomer 2020 hebben we al samen gewerkt door aanschuif eetavonden te organiseren wat beide goed is bevallen. We denken dat we eenzelfde sfeer kunnen neerzetten als bij Raspberry Maxx door samen de ruimtes van de Simonshoek een nieuwe uitstraling te geven. En natuurlijk zijn duurzaam, groen, biologisch en hergebruik dingen die we actief zullen meenemen zoals we bij RM altijd gedaan hebben. Een lekker plekje in het bos maken waar jullie gezellig en rustig van een kopje koffie en taart, lunch en proeverijen kunnen genieten.

"Frambozen nieuws"