Frambozen nieuws

Raspberry Maxx bestaat alweer meer dan 15 jaar. We kijken terug op veel moois, veel enthousiasme en prachtige resultaten. Lieve klanten en heel veel bakjes lekkere frambozen verder.

Moeilijke beslissing gemaakt voor 2020

Wij hebben eerder dit jaar aangegeven dat we gingen stoppen met Raspberry Maxx. We hebben het even laten rusten en we hebben besloten om de teelt van frambozen in dit jaar 2020 niet op te starten. Het is een te groot risico. Wel gaan we door met het maken van producten en bakken van taart. We zullen vanaf mei elke vrijdag en zaterdag open zijn van 09.30 tot 16.00 uur. Als we meer open gaan laten we dit weten. Eerst alleen met de winkel maar zo gauw als het weer kan ook weer voor koffie met taart of lunch. (terras/serre is weer open vanaf vrijdag 5 juni) Hoe het verder gaat met de teelt gaan we dit jaar bekijken. Het is een flinke investering en op dit moment is dit niet haalbaar. Carlo werkt nu in de biologische aardbeien bij het BioBrothers in Horst-America. Ik blijf hier aan huis verder gaan met RM met het maken van producten en bakken van taart.

Wij verkopen onze frambozenplanten !

FRAMBOZENPLANTEN
We hebben bijna alle frambozen plantjes verkocht en wat er nog staat hebben we aangebonden en gaan we deze zomer nog wat van plukken of in de zelfpluk.
Er zijn nu geen frambozenplanten meer voor de verkoop.

"Frambozen nieuws"