Genieten van frambozen

Loop onze audiotoer, het zgn frambozenpad over de kwekerij en ontdek hoe alles groeit en bloeit op de kwekerij.

Frambozenterras

U bent welkom om een kijkje te nemen op onze frambozenkwekerij. Maak een wandeling over de kwekerij dmv een audiotoer met uitleg over ons bedrijf en onze werkwijze. Ook voor de kinderen is er een speurtocht. Na een wandeling kunt u op ons frambozenterras genieten van allerlei lekkers met frambozen zoals verschillende soorten frambozengebak, frambozenijs, toetjes maar ook lunchen is mogelijk. Ook om even te genieten van een lekker kopje frambozenthee of een gezond sapje of smoothie bent u van harte welkom! Scrol naar beneden voor de menukaart!
Kijk onderaan deze pagina wat er bij ons nog meer op de menukaart staat.
Heerlijk genieten van een smakelijke picknick tussen de frambozenstruiken. De picknick tasjes wordt rijkelijk gevuld, alles is vers en home made en bereid met zoveel mogelijk biologische ingrediƫnten. In de tasjes zit alles wat je nodig hebt zoals een bordje, bestek, servet en een plaid. Graag horen we als er kinderen bij zijn zodat we daar iets extra's voor kunnen doen. Heerlijk genieten van een smakelijke picknick tussen de frambozenstruiken. Picknicktasje inhoud per persoon: - Spelt desem pistoletje - Koude kip met framboos/braambasilicumjam - Frambozenjam, frambonaise en framboter - Stukje brie - Salade met frambozendressing - Zoete lekkernij met frambozen - Flesje frambozenlimonade Kosten per persoon EUR 12.50 Picknick tasjes bestellen het liefst minimaal 3 dagen van te voren! Wilt u met een groep onze kwekerij bezoeken dan zijn er allerlei mogelijkheden. Zie hiervoor groepsuitjes bij Raspberry Maxx of klik op onderstaande link

Openingstijden Frambozenterras

In het frambozenseizoen zijn we open van mei t/m september;
Frambozenterras open van dinsdag t/m zondag van 09.30 uur tot 18.00 uur.
Op maandag zijn we gesloten.
In de winterperiode bent u welkom op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 16 uur. Dit geldt voor de maanden oktober t/m april.
Kom gerust eens langs.

Home made frambozengebak

met lekker veel frambozen

Menukaart
"Frambozenterras"