Frambozen lekkers en meer...

Raspberry Maxx bestaat alweer meer dan 15 jaar. We kijken terug op veel moois, veel enthousiasme en prachtige resultaten. Lieve klanten en heel veel lekkere taartjes en proeverijen verder.

Raspberry Maxx frambozenterras weer open

Gezellig, je kunt bij Raspberry Maxx weer terecht voor heerlijke koffie met taart, lunches en proeverijen. We zijn dit jaar alleen open op vrijdag 11-16 uur en zaterdag 9.30-16 uur. We hebben ook in deze koudere maanden heerlijk de kachel aan in de serre. Door de maatregelen tav corona zijn er binnen wel minder plaatsen beschikbaar. Wil je graag lunchen of een proeverij, reserveer dan altijd even door een belletje of mailtje. We bevestigen dan of het door kan gaan. Voor koffie met taart is er altijd wel een plekje ;-) 077-4669209 of mail info@raspberry-maxx.nl
Voor groepen vanaf 12 personen is het wel mogelijk om op andere dagen een proeverij of lunch te reserveren. Kijk hiervoor onder het kopje Raspberry Maxx voor groepen.
UPDATE 14 OKTOBER 2020. Door de maatregelen omtrent corona is op het moment de serre om te lunchen en koffie te drinken even dicht. Wel is de winkel open om al het lekkers ook mee te nemen naar huis. Bestel dus een proeverij to go vanaf 2 personen a 16,95 per persoon. Maar ik maak ook een heerlijk koffietje to go. ;-)

Home made frambozengebak

met lekker veel frambozen

"Frambozenterras serre"