RASPBERRY MAXX in het klein is fijn.

Frambozen nieuws

Raspberry Maxx bestaat alweer meer dan 17 jaar. We kijken terug op veel moois, veel enthousiasme en prachtige resultaten. Lieve klanten en heel veel potjes frambozenjam en lekkere taartjes verder.

Welkom in de winkel van Raspberry Maxx

Onze winkel is open op vrijdag (11-17) en zaterdag (9.30-17). Je kunt terecht voor onze frambozenproducten, cadeautjes, taart en taartjes maar ook voor biologische eitjes, fruit, groente en desembrood. Allemaal zoveel mogelijk biologische of lokaal.
Mocht je iets nodig hebben op andere dagen dan de vrijdag en zaterdag mag je me bellen als ik thuis ben word je geholpen. 0643037088 Als je via de webshop besteld en aangeeft dat je het afhaalt staat de bestelling klaar op het aangegeven tijdstip.
Nieuwe locatie vanaf 1 oktober 2021
We verhuizen per 1 oktober met Raspberry Maxx ongeveer 500 meter naar het dorp Meijel toe, naar Kampeerbos de Simonshoek. We gaan bij het kampeerbos de Simonshoek onze winkel en terras onder brengen. Zomer 2020 hebben we al samen gewerkt door aanschuif eetavonden te organiseren wat beide goed is bevallen. We denken dat we eenzelfde sfeer kunnen neerzetten als bij Raspberry Maxx door samen de ruimtes van de Simonshoek een nieuwe uitstraling te geven. En natuurlijk zijn duurzaam, groen, biologisch en hergebruik dingen die we actief zullen meenemen zoals we bij RM altijd gedaan hebben. Een lekker plekje in het bos maken waar jullie gezellig en rustig van een kopje koffie en taart, lunch en proeverijen kunnen genieten. Maar ook kunnen winkelen zoals jullie gewend zijn. Spannend......

Scones met frambozen

Je kent ze wel van die heerlijke zoete "broodjes" voor bij de thee. In Engeland heel bekend met clotted cream en frambozenjam.
We hebben altijd scones op ons frambozenterras. Kom gerust een keer proberen!

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"RASPBERRY MAXX in het klein is fijn."