Raspberry Maxx nieuws

Frambozen nieuws

Raspberry Maxx bestaat alweer meer dan 15 jaar. We kijken terug op veel moois, veel enthousiasme en prachtige resultaten. Lieve klanten en heel veel potjes frambozenjam en lekkere taartjes verder.

Moeilijke beslissing gemaakt in 2020

Lieve mensen, frambozen fans we gaan stoppen met Raspberry Maxx
Ja echt waar! De roze bril gaat af, onze eindeloze frambozenpassie heeft ons gebracht waar we nu zijn gekomen. We staan nu boven op de berg en willen op dit hoogtepunt stoppen.
Na 15 jaar hebben we iets moois neergezet hier op de kwekerij, maar ook al 12,5 jaar op de markt. Op onze manier hebben we de liefde voor lekkere, eerlijke en kwalitatief hoogstaande frambozenproducten kunnen realiseren. Die liefde heeft ons samen met jullie soms bijna onmogelijke dingen laten doen en we zijn heel blij met die ervaringen.
Wij zijn er in ons hoofd natuurlijk al langer mee bezig en voelen het ook als kans om weer andere dingen te gaan doen. We zijn altijd gedreven door onze passie en eigenlijk nooit door het zgn. verdienmodel. De passie moet ons echter niet blind maken voor de bedrijfseconomische realiteit. Dat is een harde, maar ook duidelijke realiteit die ons verteld dat we nu moeten stoppen. We hebben 15 jaar kunnen doen wat we leuk vonden en op een manier die wij belangrijk vinden en die door veel mensen gewaardeerd is. Daar kunnen we trots op zijn.
Kijkend naar het volgende jaar waren dit onze opties.
* Opnieuw investeren in de teelt, het perceel en de installatie is namelijk al 15 jaar oud, dan investeer je ook in het meest risicovolle stuk van het bedrijf én kost weer 10 jaar om terug te verdienen.
* Doorgaan zoals nu zonder investeren, waardoor de teelt van frambozen steeds lastiger wordt en daardoor op afzienbare tijd de kosten de baten inhalen.
* Gecontroleerd stoppen, berekend, netjes en meest realistisch.
Het is dus de laatste optie geworden. Nu kunnen we netjes stoppen en op onze eigen manier afscheid van onze passie. Niet fijn natuurlijk maar we voelen ook opluchting, rust en nieuwe kansen.
Het is goed zo.
We zijn nu op een leeftijd die de mogelijkheid biedt om nog een boel andere dingen te kunnen gaan doen. Stoppen voelt dan ook niet als een mislukking, maar als de kunst om op het goede moment het lef te hebben om los te laten. BEDANKT !
We kunnen jullie nogmaals niet genoeg bedanken. Jullie waardering voor onze activiteiten en producten voelt ook als waardering voor ons als mens, onze normen en waarden.
Groetjes Carlo en Henny en alle werknemers van Raspberry Maxx

Openingstijden Frambozenwinkel met terras en serre

Omdat Raspberry Maxx dit jaar (2020) gaat stoppen kun je op deze dagen langskomen om boodschappen te doen.
Vrijdag 07 februari 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag 08 februari 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 14 februari 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag 15 februari 10.00 - 16.00 uur

De webshop is geopend zolang de voorraad strekt

We verkopen dan ook onze inventaris. Hopelijk tot dan

Scones met frambozen

Je kent ze wel van die heerlijke zoete "broodjes" voor bij de thee. In Engeland heel bekend met clotted cream en frambozenjam.
We hebben altijd scones op ons frambozenterras. Kom gerust een keer proberen!

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Raspberry Maxx nieuws"